City Hotel Örebro

Restauranger

Vinbaren

Välkommen till vinbaren! En perfekt start på kvällen börjar nere i vår vinbar där du kan få dig ett gott glas vin till goda ostar och charkuterier. Vi har även lokala öler och alkholfria alternativ

Vår trevliga frukost

En bra start på dagen börjar med en bra frukost. Ska du gå 18 hål på Gustavsvik? Är du här för konferens i Conventum? Oavsett varför du bor hos oss så är en bra frukost en bra idé.
Våra frukostöppettider är:
Måndag-fredag 06.30-09.30
Lördag 07.30-10.30
Söndag 07.30-10.30

Samarbetspartners

The Bishops Arms

Gastropuben The Bishops Arms i Örebro erbjuder stort urval av olika flasköl från jordens alla hörn, fler än 300 sorters whisky samt olika sorters vin på glas och därtill såväl torr som söt cider. Dessutom serveras god
och vällagad mat från en varierad pubmeny med såväl klassiker som mer trendiga rätter. Du hittar gastropuben i fina lokaler i anrika Elite Stora Hotellets byggnad.

Ett uppskattat inslag i vårt arrangemang brukar vara whisky- eller ölprovningar som hålls av vår kunniga personal.

Kontakt: 019-15 69 20 eller orebro@bishopsarms.com
Läs mer om The Bishops Arms i Örebro.

Paolo´s

Paolo’s är ett café- och restaurangkoncept som har sina rötter i den italienska mattraditionen. Konceptet handlar om en livsstil; ”från morgon till kväll”, och erbjuder det bästa från det italienska köket. Här finns ett stort utbud av kaffe, alkoholfri dryck, öl, vin, panini, bakverk, pizza m.m. Allt som serveras är tillagat av noga utvalda och förstklassiga råvaror.

Även för avhämtning/Take Away. Tel: 019 15 69 40.
Följ Paolo’s på facebook: www.facebook.com/paolosorebro
Kontakt: 019-15 69 40 / paolos.orebro@elite.se
Obs! Paolo’s kan tyvärr inte erbjuda bordsbokning.

Restaurang Slottskällaren

Restaurang Slottskällaren välkomnar dig till en stämningsfull miljö och en förstklassig a la carte meny. Vi bjuder till bords på verandan med utsikt över Örebro Slott och Svartån eller nere i de rustika valven från 1300-talet. Våra menyer innehåller allt från traditionell husmanskost till spännande kulinariska utflykter.

För bokning och mer information kontakta vår restaurangavdelning:

019-15 69 04/05 restaurang.orebro@elite.se
Eller besök Slottskällarens hemsida: www.slottskallaren.com

Karishma

Vi samarbetar med den indiska restaurangen Karishma som du finner cirka tio meter från vår entré. 

Här får du dig en kulinarisk resa till Asien och maten är av fräscha råvaror och är full av smaker och hög kvalité. Vi har ingen egen restaurang på hotellet men vem behöver det när vi ligger granne med en av Örebros bästa restauranger?

Det här är det närmaste Indien du kan komma utan att lämna Örebro. Utbudet är alldeles lagom och det finns garanterat något för allas önskemål. Servicen är hög med vänlig personal som är måna om att berätta vad det är som serveras. 

Så fort maten kommer in på bordet och doftar så där ljuvligt som indisk mat gör spelar allt runt omkring dig ingen roll.
Karishma restaurang Örebro
City Hotel Örebro. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.