Best Western City Hotel
Boka rum

Rum 1

OK
   

Restauranger

Vinbaren

Välkommen till vinbaren! En perfekt start på kvällen börjar nere i vår vinbar där du kan få dig ett gott glas vin till goda ostar och charkuterier. Vi har även lokala öler och alkholfria alternativ

Best Breakfast

En bra start på dagen börjar med Tina Nordström. Vårt frukostkoncept är speciellt framtaget av Tina Nordström, känd från TV. Ska du gå 18 på Gustavsvik? Här för konferens i Conventum? Oavsett varför du bor hos oss så är en bra frukost en bra idé.

Samarbetspartners

Makeriet

En bra start på kvällen börjar alltid med en god måltid. På Makeriet blandas och avnjuts smaker från Sverige och Frankrike på bästa vis.

En generös mötesplats för mat, dryck och nöjen som på ett både stilfullt och lekfullt vis putsar upp den gamla skostaden och visar den i ett nytt ljus.

Jag vill göra en bokning.
Makeriet restaurang Örebro

Karishma

Vi samarbetar med den indiska restaurangen Karishma som du finner cirka tio meter från vår entré. 

Här får du dig en kulinarisk resa till Asien och maten är av fräscha råvaror och är full av smaker och hög kvalité. Vi har ingen egen restaurang på hotellet men vem behöver det när vi ligger granne med en av Örebros bästa restauranger?

Det här är det närmaste Indien du kan komma utan att lämna Örebro. Utbudet är alldeles lagom och det finns garanterat något för allas önskemål. Servicen är hög med vänlig personal som är måna om att berätta vad det är som serveras. 

Så fort maten kommer in på bordet och doftar så där ljuvligt som indisk mat gör spelar allt runt omkring dig ingen roll.
Karishma restaurang Örebro

Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog

Konferens:
En konferens på Katrinelunds Gästgiveri innebär att du som gäst står i fokus för vår uppmärksamhet. Med naturen inpå knuten och Hjälmarens vatten ett stenkast bort lägger sig stadens puls på tryggt avstånd i sinnet. Här kan du känna dig som hemma, med skillnaden att här finns inga krav eller måsten. 

Våra mötesrum:
Engelbrekt: 30 personer
Hamilton: 14 personer
Wennerstedt: 6 personer
Carlssons bibliotek: 6 personer
Mor Olsdotter: 6 personer

Beroende på rum finns PC-kanon eller storbilds-tv. Trådlöst internet, whiteboard, blädderblock, papper & penna samt frukt, godis, vatten & kaffe/te ingår i alla rum.

Heldag: 599:-/person exklusive moms
I priset ingår förmiddagsfika, lunch samt eftermiddagsfika.
Halvdag: 399:-/person exklusive moms
I priset ingår förmiddagsfika/eftermiddagsfika samt lunch. 

Restaurangen:
Katrinelund är omgiven av underbar natur och har en fantastisk utsikt över Hjälmaren. Från 12 till sent från slutet av april till slutet av september bjuder köket på en bred meny med välstämda smaker. Ta en promenad, ett dopp i det blå eller njut av en kall öl på bryggan. Katrinelund är väl värd en utflykt, här finns något för både stora och små. Hela vår meny finns på vår hemsida www.katrinelund.se

Transport:
Vi har avtal med ett flertal olika taxibolag och kan erbjuda priser från 399:-/enkelväg/bil från centrala Örebro till oss. För mer information ring 019-449060
Katrinelund Gästgiveri & Sjökrog Örebro

The Lounge

Om du och ditt sällskap är sugna på en drink för att avsluta kvällen går ni vidare till The Lounge som ligger sju minuters promenad från hotellet. Här intar du utan problem några av stadens bästa drinkar gjorda med hög känsla. 

Inredningen är modern med både stolar och bord samt breda vräkiga soffor. Ur högtalarna är det lagom hög modern musik och priserna på drinkarna är fullt överkomliga. Även om stället andas puls kan du mer än gärna äta något på The Lounge och tapasmenyn kan varmt rekommenderas.
The Lounge - Örebro

O´Learys

På sportbaren O?Learys kan du garanterat räkna med att aktuella sportmatcher visas på flera tv-skärmar. Här kan du välja och vraka mellan olika dryckesalternativ och stämningen och ljudnivån kan vara både hög och medryckande, beroende på vilken match som visas denna kväll. Även här går det bra att äta från en klassisk barmeny med något för alla smaker.
O'learys Örebro
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse